Retourneren

Geachte klant,

Het heeft onze prioriteit dat u als klant met onze producten en service tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan horen wij graag hoe wij onze service kunnen verbeteren.

Als u producten wilt retourneren dan gelden de algemene voorwaarden.
De algemene voorwaarden kunt u hier lezen: Algemene Voorwaarden
Het wordt aangeraden deze nogmaals door te nemen alvorens u producten retourneert.
Ondere andere vindt u in de de algemene voorwaarden beschreven de termijnen tot wanneer u tot retourneren kunt overgaan. Hierbij bestaan belangrijke verschillen in de voorwaarden tussen een consument (particulier) en een zakelijk klant.
Tijdens de in de algemene voorwaarden genoemde termijnen dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Alleen ongebruikte producten worden teruggenomen. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Indien u een artikel retourneert dient u altijd een volledig ingevuld retourformulier en een kopie van de factuur mee te sturen.

Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal voor u bestelde artikelen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de verzending voor uw rekening. U kunt de artikelen retour sturen per pakketpost. Wij adviseren hiervoor DHL parcel, maar u bent niet verplicht met deze vervoerder te verzenden. Het risico van schade en vermissing tijdens verzending is voor uw rekening.
Indien u echter een ander product heeft ontvangen dan besteld en/of schade heeft bij ontvangst van uw bestelling dan niet op eigen intitiatief terugsturen maar eerst Bestekmagazijn bellen 020-7373312 of Bestekmagazijn contacteren met het contactformulier voor nadere instructies en overleg.
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen.

Formulier voor herroeping van overeenkomst

Dit formulier kunt u uitprinten en invullen en met het pakket opsturen. Vergeet niet een kopie van de aankoop factuur bij te voegen.
U kunt het pakket met factuur en formulier sturen naar:

Bestekmagazijn.nl
De Dollard 28-B
1454 AV  Watergang
Nederland

Download hier het: Formulier voor herroeping van overeenkomst