Retourneren

Geachte klant,

Het heeft onze prioriteit dat u als klant met onze producten en service tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan horen wij graag hoe wij onze service kunnen verbeteren.

Als u producten wilt retourneren dan gelden de algemene voorwaarden.
De algemene voorwaarden kunt u hier lezen: Algemene Voorwaarden
Ondere andere vindt u beschreven de termijnen tot wanneer u tot retourneren kunt overgaan.

Indien u een artikel retourneert dient u altijd een volledig ingevuld retourformulier en een kopie van de factuur mee te sturen.
Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst binnen zeven werkdagen zonder opgaaf van reden te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Alleen ongebruikte producten worden teruggenomen. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal bestelde artikelen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de verzending voor uw rekening. Deze kosten zijn voor rekening van Bestekmagazijn indien een ander product geleverd is dan besteld.
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen.
U kunt de artikelen retour sturen per pakketpost. Het risico van schade tijdens verzending en de verzendkosten zijn voor uw rekening.

Formulier voor herroeping van overeenkomst

Onderstaand formulier kunt u uitprinten en invullen en met het pakket opsturen. Vergeet niet een kopie van de aankoop factuur bij te voegen.
U kunt het pakket met formulier sturen naar:

Bestekmagazijn.nl
Dorpsstraat 1
1151 AC Broek in Waterland
Nederland

Download hier het: Formulier voor herroeping van overeenkomst